top of page

+ OPINIONS DE 4 RACONS

Bona tarda! Avui em fet entrega de la caixa dels tresors als papas de l'Eric i els ha encantat!!!

 

Moltes gracies i fins la propera!! Montse 

Montse

 

Setembre 2015

Vaig trobar el web per casualitat i estic encantada del resultat. De seguida vau captar el que buscava. Moltes gràcies!

Mònica

 

Setembre 2015

Me encanta todo! El cariño y mimo que ponen en cada creación hace que cualquier proyecto se convierta en El proyecto único e irrepetible. Por ejemplo, las dos cosas que pedí se me preguntó por el tipo de telas y el diseño que quería. Y si no tienes ideas entonces te sugieren y hasta te mandan ideas previas!

 

Que más puedo decir, eso es tan difícil de encontrar hoy en día, incluso en el mercado de "hecho a mano". 

Iris Ramos

 

Juny 2014

4 Racons és una iniciativa creativa feta amb molta estima, energia i dedicació per persones amb molta imaginació, ganes i idees i a les que he fet confiança cada vegada que he volgut sorprendre agredablement algú amb una flor, unes llums, un petit objecte bonic i fet a mà... Bona feina i endavant 4 Racons! Tot i que era un regal d'aniversari el resultat final ha estat una sorpresa pels dos.En moments especials calen regals especials i aquest ha estat a l'altura, això només s'aconsegueix quan darrera hi ha gent amb una sensibilitat especial

Anna Martín

 

Maig 2014

Moltes gràcies noies de 4 Racons! Realment a part de fer marevelles amb les vostres mans, cuideu fins a l'últim detall! És tot un plaer haver-vos conegut!

 

Gemma

 

Març 2015

Bon dia!!! Ja hem rebut el paquet i... Tot ens ha encantat! L'album és preciós i la manteta és xulíssima, a la Martina li encantarà jugar-hi!!! Moltíssimes gràcies per tot i fins la propera. Una abraçada

 

Ingrid

 

Juliol 2015

El nostre ha estat un doble regal: d'una banda, una peça única, plena de detalls i desbordant de creativitat, l'enveja de tots els assistents a l'esdeveniment.

D'altra, les persones que ens el van fer, els 4 racons Angels i Mariona, que s'hi deixen una miqueta d'elles mateixes a cada peça que creen. Gràcies infinites!!

Elena Ariño

 

Octubre 2014

Vam encarregar les lletres de fusta personalitzades a 4 Racons per posar a la porta de l'habitació del petit i sempre que les veig no puc evitar someiure. Estàn tenint molt d'èxit quan venen amics i us estem recomanant ;-)

 

Pel naixement del nostre fill Eric ens han regalat una manta de jocs que ens ha encantat ja que li han posat el seu nom i sé que està feta amb molt de carinyo. Quan comenci a gatejar i jugar amb ella prometo fer-li foto i us la envio!!! Gràcies, aquesta mena de regals agraden, i molt!!

Alba

 

Febrer 2015

opinio 4 Racons

La meva valoració sobre el taller és un “10”. Va ser molt profitós tenint en compte el poc tems que teníem..... i tot i així em vaig endur cap a casa una llauna reciclada que a tothom li va encantar.

 

Us dono l'enhorabona, feu coses molt xules, espero que ens puguem retrobar aviat!

Carme Vera

 

Abril 2015

Moltes gràcies a vosaltres per la gran feina feta i la vostra rapidesa i dedicació. Realment ha estat un regal únic i molt especial. Moltes gràcies!

Lourdes

 

Abril 2014

 

bottom of page