top of page

- DIY: LLUMS DECORATIVES - 

 

Crea una preciosa garlanda de 12 llums decoratives a piles a través del reciclatge de càpsules de cafè amb teles precioses. Tècnica Decoupage. Durada 2'30h aprox. 

- DIY: RECICLATGE DE LLAUNES -

 

Si t'agrada el reciclatge aquests tallers t'encantaran. Actualment tenim disponibles 3 formats: llauna normal, llauna doble per penjar i llauna XL llum-homedecor. En tots ells aprendràs quin tractament cal donar-li a la lluana per poder posteriroment decorar-la al gust! Tècniques: Decoupage, pintura acrílica amb pigments naturals de ferro i acabat rovellat, letraset, stencil i amb opció  d'acabat amb vernís vetrificant . Durada 2h aprox. 

tallers barcelona

- Aprèn a crear tags i àlbums Cosint PAPER-

Vols perdres la por al a màquina de cosir? T'agradaria aprendre a fer precioses creacions de paper utilitzant la màquina de cosir? Doncs aquest és el teu taller. Tècnica Costura Creativa. A partir d'1'30h. 

Cosir Paper
Packaging Tag

SCRAPBOOKING I CREACIONS PERSONALITZADES DE PAPER

L'scrapbook és el terme anglès per definir un llibre de retalls, és a dir, la tècnica de personalitzar àlbums de fotografies.Amb nosaltres aprendràs a donar-li mil utilitats diferents tenint l'oportunitat d'elaborar les teves pròpies creacions personalitzades. Consulta els diferents nivells. A partir d'1'30h. 

scrapbooking
scrapbooking
Lletres personalitzades

- DIY: DECORA LA TEVA SAFATA O CARTELL -

Tallers per a crear elements decoratius per la llar tot aprenent a utilitzar diferents tècniques aplicables a les teves manualitats. Tècnica Decoupage, scrapbook, mixmedia, troquelat,.... Durada 1'30h aprox. 

Vintage Deco

Món màgic - iniciació al brodat i aplicació -

Brodar i aplicar mai ha estat tan divertit! Aquest taller et servirà per aprendre a brodar i aplicar feltre creant un món màgic amb el teu nom brodat! Tècnica Brodat. Durada 2'30h aprox. 

brodat
tallers creatius

IL·LUMINANT AMPOLLES

La transformació del plàstic i com fer un petit sistema elèctric aprenent a treballar amb LEDs.

Tot això de la mà de la NAU CREATIVA i els seus genis inventors: Neus, Ramon i Toni. Durada 1h.

Aquesta activitat es pot gestionar a través de 4 Racons o directament amb la Nau Creativa:  

Consulta la seva web

Contacta amb ells

scrapbooking

FES-nos LA TEVA

PROPOSTA!

 envia'ns les teves dades i t'enviarem tota la informació que necessitis!

- consultes i propostes -

 

Tens una botiga-taller i vols oferir els nostres tallers? Sou un grup de particulars que busqueu tallers per grups a domicïli? Sou una associació i/o ajuntament o centre cívic i voleu una oferta de tallers innovadora pels vostres associats o esdeveniments? 

 

La nostra oferta de tallers es pot personalitzar i adaptar a les necessitats de cada cas. No dubtis en contactar amb nosaltres per demanar tota la informació que necessitis.

 

A més a més, si t'agradaria que et dinamitzessim un taller que no has vist a la web escriu-nos per si et podem ajudar.

 

Estem obertes a tot tipus de propostes!!!

 

Som tot orelles!

Nom *

Email *

Proposta | Consulta

Explica'ns i enseguida ens posarem en contacte amb tu!

Ja tenim el teu correu, en breus et contestarem!

bottom of page