top of page

punt per punt

1.- Procediment de compra:


REGALS PERSONALITZATS

Per sol·licitar un encàrrec o fer una consulta us podeu posar en contacte a través del correu electrònic 4racons@gmail.com i/o dels formularis de contacte de la web. Un cop establert el primer contacte marcarem les característiques i detalls de l'article/s, tipus d'entrega i/o enviament , data d'entrega i pressupost.

Per tal de confirmar l'encàrrec caldrà fer el pagament del 40% del total a través de transferència bancària i el 60% restant, juntament amb les despeses d'enviament si és el cas, just abans de fer l'entrega (més detalls al punt d'entrega).

En el cas de fer l'entrega a través de CORREUS s'enviarà per correu amb la referència de l'enviament i la factura per poder validar el cost d'enviament.

En tot moment es podrà fer un seguiment de l'estat de l'Encàrrec a través del correu electrónic. Som molt accessibles i ens agrada tenir als clients informats en tot moment de l'evolució de l'article/es, atenció al client i servei postventa!

 

TALLERS CREATIUS

Per qualsevol informació relacionada amb els tallers creatius us podeu posar en contacte a través del correu electrònic 4racons@gmail.com i/o dels formularis de contacte de la web. En el cas dels tallers es farà un pagament únic a través de transferència bancària al compte de 4 Racons per tal de garantir l'accés a la plaça. Com que els tallers generalment són en centres diferents caldrà veure les condicions de compra per cada taller particular en l'apartat taller o consultant-nos a través del correu (devolució, canvi de dates, etc).

De la mateixa manera que amb els regals personalitzats en tot moment es podrà fer un seguiment de la participació en el taller, atenció al client i servei postventa.2.- Personalització:
Tots els articles es personalitzen com vulguis. Si t'agrada l'estil de què tenim a la web podem fer article un semblant. De totes maneres si vols que predomini algun color o que tingui algun detall que el faci més personalitzat estarem encantades en incorporar-ho al teu article/s. 4 Racons no realitza mai dos articles exactament iguals per tal de garantir l'exclusivitat i originalitat de cada encàrrec.

3.- Pagament i Preus:

Els pagaments es faran per odre general a través de transferència bancària o bizum.

 

Només en el cas de fer l'Entrega en mà es podrà fer el pagament del 60% restant en metàl·lic.

 

Els preus que trobareu a la web són els preus per productes estandard i no inclouen les despeses d'enviament. Aquests es poden veure modificats per diferents motius: ofertes per la compra de pack, nivell de personalització, necessitat per part del client de rebre l'encàrrec en un temps inferior al general, etc. Si us plau, contacta amb nosaltres a 4racons@gmail.com per poder concretar les condicions individuals.

4.- Temps d'elaboració i Data d'Entrega:
Una vegada concretat l'encàrrec, les característiques i el nombre d'articles es marca una data d'entrega. Per calcular una data es tindrà en compte si existeix una data límit de lliurament, el número d'articles, el nivell de dificultat i la personalització. Generalment un sol article personalitzat són 10 dies naturals. Sigui com sigui es tanca una data d'entrega abans de fer el primer pagament de confirmació.

5.-Entrega i/o enviament:
Entrega en mà: per les persones que freqüent la ciutat de Barcelona hi ha la possibilitat de fer l'entrega en mà. En el cas de ser així només caldria marcar data, hora i lloc convenient. L'entrega es podria fer al nostre local ubicat al carrer aribau amb el carrer valència o buscar un espai convenient.

Entrega per correu postal: Treballem per enviament certificat a través de CORREUS. Per aquest motiu No podem garantir el temps d'entrega 100% però tot el que hem enviat fins al moment tarda tan sols entre 1 i 2 dies en arribar (enviaments a Península). Tampoc podem garantir el preu final d'enviament però la majoria dels articles enviats fins ara tenen un cost d'entre 3euros i 7euros, en funció de la mida i pes. Preferim no marcar una tarifa standard ja que en la majoria dels casos no correspondria al cost real.

6.- Devolucions:
Pel fet de ser encàrrecs personalitzats pactats amb el client i fets a mida no es contempla la devolució del producte. Òbviament atendrem a qualsevol aspecte relacionat amb els desperfectes que pugui tenir l'article i ens en farem responsables. La nostra experiència per ens porta a garantir que no hem tingut mai cap problema amb el tema de devolucions.

De totes maneres si tinguessis algun dubte o volguessis concretar millor aquest punt podem parlar-ho amb més profunditat.

7.-Altres Condicions:
La informació de les consultes personalitzades són vàlides durant 3 mesos i exclusives pels receptors del dita informació.

 

8.-Avís:
4 Racons és una societat civil privada amb CIF J-66245952 inscrita degudament al registre i que disposa de registre de marca i logotip. 4 Racons s.c.p. és propietaria d'aquesta web, les seves imatges i el seu contingut, el qual no es podrà reproduir ni de manera parcial ni total sense conscentiment previ. Tots els drets queden reserevats.

devolucions
Tempsd'entrega
despesses
bottom of page