top of page

Preguntes

Freqüents

Teniu botiga física?

De moment encara no hem trobat el local i la ubicació que ens agradaria per 4 Racons així que no disposem de botiga física. A dia d'avui gestionem aquest negoci a través del món virtual des de la ciutat de Barcelona.

 

De totes maneres ens agrada oferir un tracte molt directe, personalitzat i transparent i així intentem fer-ho notar a través de la nostra web i de la nostra comunicació amb les nostres clientes i clients. Si vols conèixe'ns i/o rebre més detalls dels nostres productes i serveis disposes del nostre correu 4racons@gmail.com i el teléfon 620761597 així com el formulari de conatcte.

Hi ha algun lloc on pugui veure els vostres articles?

No hi ha un lloc físic on poder veure els nostres articles però tenim una web plena d'imatges per què puguis quasi tocar els nostres articles! A través de la web i el blog intentem fer-vos arribar el màxim nombre de detalls dels articles què oferim.

 

Tenim fotos de quasi tots els nostres encàrrecs, ja que tenim molt de carinyo a cada comanda que ens han fet i ens agrada molt tenir a tothom present. És per això que comptem amb molt material fotogràfic per poder mostrar el nostre estil, els nostres acabats i els detalls dels articles que realitzem.

També comptem amb una explicació detallada de la majoria d'articles que oferim i compteu amb el nostre contacte per poder fer tantes consultes com vulgueu.

A més a més estem totalment obertes a que pugueu acompanyar-nos en el procés de tria de materials i disseny si així ho desitgeu! 

On puc consultar els preus?

La majoria de preus els trobaràs a la web juntament amb la descripció de cada article. Aquest preu inclou la personalització de tots ells i l'IVA. Et pots beneficiar de descomptes per packs de productes. Alguns d'aquestspacks estan publicats a la web però no dubtis en proposar-nos la combinació que t'agradaria encarregar. Si hi ha algun preu que no trobes no dubtis en consultar-nos a través del formulari de contacte --> aquí

 

Les despesses d'enviament van a part. Cada paquet té un preu diferent en funció de la mida i pes és per això que no hi ha un preu exacte. Generalment la majoria d'enviaments que hem realitzat van entre els 3€ i els 7€. Ens regim a partir de les taules de correus certificats de CORREUS que podeu consultar aquí: Tarifes 2017

Please reload

Puc estar segur/a de que l'article quedarà com jo vull?

A 4 Racons som molt riguroses amb els nostres encàrrecs i amb les direccions que marqueu les persones que feu la comanda  així que pots estar segur/a que respectarem en tot moment les teves decisions.

A més a més, respectarem en tot moment el nivell d'implicació i decisió que vulguis tenir a l'hora de contribuir en el procés. Si vols, podrem estar en contacte constant per que vagis decidint els materials a utilitzar i els passos a seguir. Així que se'ns dubte segur que l'article que encarreguis quedarà com tu tinguis en ment!

Com funciona la personalització dels encàrrecs?

A través de la web, el blog i de les imatges que anem penjant a les xarxes socials podràs veure exemples de personalització dels diferents articles. Aquests et podran servir de inspiració per després proposar-nos la teva personalització particular.

 

Com en tot, hi ha gent que ho té tot molt clar, i d'altres persones que ens sol·liciten suport a l'hora d'idear una personalització pel seu encàrrec. Nosaltres ens adaptem a totes les situacions en les que us pugueu trobar.ç

 

Tant en àlbum com en les creacions de costura ens podem adaptar a temàtica de teles i papers, disseny, característiques dels articles, incloure el nom de la persona a la que se li regalarà, incloure detalls especials i tot allò que ens vulguis proposar. No dubtis en preguntar-nos per la teva idea de regal tot i que potser no hagis tobar algo semblant a la web.

 

Quant temps trigaré en rebre el meu encàrrec personalitzat?

Tots els encàrrecs que rebem a 4 Racons es mereixen tota la nostra atenció, cura i dedicació. El procés de contactar i acordar tots els detalls de l'encàrrec depèn de cada cas. Hi ha qui té la idea molt clara i enseguida ens podem posar a la creació de l'article, d'altres casos en canvi, necessiten una mica més de temps de decisió.

 

Una vegada decidit l'article/es i la personalització de cadascun d'ells triguem un promig de 10 dies naturals (és a dir, consecutius) en l'elaboració dels articles.  Després caldrà afegir el temps d'entrega. A partir del 10é dia es podrà combinar l'entrega a algun punt i hora de la ciutat de Barcelona a convenir. En el cas de realitzar un enviament caldrà afegir 2 o 3 dies laborables.

Exemple: El dia 1 de Febrer la Maria contacta amb nosaltres per encarregar un pack de manteta de patchwork i coixí. Durant 3 dies estem en contacte per correu o per telèfon (whatsapp o trucada) per concretar quines són les teles escollides i el disseny del coixí. L'elaboració de la manta i coixí comença el dia 5 de Febrer.

 

Fins el dia 14 de Febrer estem donant forma a l'encàrrec, en el cas de que estigui enllestit l'encàrrec abans ens posariem en contacte amb la Maria per avisar-la. Si la Maria passa a recollir el pack a Barcelona el dia 15 de Febrer ja el pot passar a buscar. En cas de que li enviem el pack per correu el dia 15 de Febrer anirem a l'oficina de correus a fer l'enviament i en 2 o 3 dies ho rebrà a casa.

Quines són les condicions de compra i la política de devolució?

Tots els temes relacionats amb la política de compra i devolució els trobareu aquí -----> CONDICIONS DE COMPRA

Please reload

temps d'entrega

Com es fa el pagament?

Per norma general els pagaments es fan sempre per transferència bancària. El 40% del total del pressupost acordat com a confirmació de l'encàrrec i el 60% restant al moment de l'entrega o de fer l'enviament. El compte corrent de 4 Racons és de CaixaBank.

Hi ha l'opció de fer una única transferència i podem valorar altres formes de pagament, no dubtis en consultar-nos.

 

Si s'envia la compra a través de correu --> Les despesses d'enviament van a part i cada comanda pagarà l'import exacte del seu enviament. Una vegada  fet l'enviament es faciclitarà un rebut i caldrà sumar el import al 60% restant del pressupost. Serà llavors quan es realitzarà la segona transferència.

A més a més podeu consultar tots els temes relacionats amb la política de compra i devolució els trobareu aquí -----> CONDICIONS DE COMPRA

Puc llegir les valoracions de persones que ja hagin encarregat anteriorment?

Trobareu un llistat de valoracions a la nostra web -----> OPINIONS

A més a més podeu llegir les valoracions que han fet a la nostra pàgina de facebook ---> OPINIONS A FB

Us puc seguir a través d'alguna xarxa social?

Ens trobaràs a:

 

A més a més podràs inscriure't a la nostra newsletter aquí --> Formulari d'inscripció

Please reload

bottom of page