top of page

Opinions de 4 Racons

Pendent actualització 2022 |Última actualització: Inici 2017

FINA & Co | Febrer 2017

Als pares els hi ha encantat el regal, els ha semblat molt original i molt maco. A més a més de treballar bé teniu un gust exquisit. Ha estat un plaer tant pel procés de decidir com pel resultat.

ANNa | GENER 2017

Molt bona feina, es respira que hi ha gust per la feina ben feta i treballada amb cura. Disseny del coixí molt simpàtic, m'ha sorprès satisfactòriament. Etiqueta del producte artesanal feta amb roba. Molt idònia i que arrodoneix la presentació del producte. Dona un toc de feina ben feta i que cuida el detall.

Sònia | Febrer 2017

El regal perfecte per a dues princesetes!

Amb una ballarina, molt de rosa i tot el bon gust i el carinyo que hi posa sempre 4Racons.

Moltes gràcies 

PERE | MARÇ 2017

Em va agradar la web i des del primer contacte per mail ja vaig veure que l'Scrapbook totalment personalitzat estava en bones mans i que s'agafava amb cura i dedicació. La comunicació per mail va ser molt àgil i molt pràctica, no van caldre desplaçaments i tot s'anava concretant quan jo tenia disponibilitat per fer-ho. Vaig transmetre tan bé com vaig poder tota la informació i el significat de l'Scrapbook d'aniversari, i 4 Racons ho va saber interpretar molt bé. I en la fase intermitja vaig poder anar matitzant aspectes que van fer que el procés fos una part fantàstica també del regal. El resultat final va ser esplèndid, l'estil de 4 Racons amb l'enfoc que hi volia donar, amb tots els detalls cuidadíssims. Gràcies 4 Racons,  Àngels, Núria, Gemma i Mariona, per haver fet realitat un regal únic per la forma, pel que contenia i pel que signficava.

 

Un petó molt gran.  Pere Creus

SÍLVIA | NOVEMBRE 2016

Vam fer un regal fa un temps i com ens va agradar tant el tracte i el regal, que finalment els nostres pares ens han fet un regal per nosaltres i el nostre fill i ens ha encantat! No ho podrien haver fet millor!

CÈLIA | SETEMBRE 2016

El tracte fantàstic, rapidissima la entrega i el producte molt i molt bonic, ja és la segona coseta que compro i repetiré segur!

Gràcies noies!!

Teia & co | abril 2016

Fer un regal en grup sovint és força complicat però amb la vostra ajuda ha estat molt fàcil! Estem molt contentes que ens heu fet particeps de tot el procés i hem pogut participar tan en el disseny com dels detalls finals!

 

La manta de jocs ha quedat molt bonica i personalitzada! Moltes gràcies, a la Berta i als seus pares els hi ha encantat! 

JOSEP | febrer 2016

Moltíssimes gràcies i més que content amb la presentació, són unes artistes! Espectacular! M'encanta la vostra professionalitat, seriositat i atenció excel.lent, us felicito, molt content i agraït!

montse | noveMBRE 2015

Vaig anar a recollir l’àlbum a correus i de seguida que vaig arribar a casa, vaig obrir el paquet amb moltíssima il·lusió i .... em va encantar !!!

Estic segura que als pares del Jonathan quan ho rebin els hi encantarà!

Pedro | desembre 2014

Tot i que era un regal d'aniversari el resultat final ha estat una sorpresa pels dos. En moments especials calen regals especials i aquest ha estat a l'altura, això només s'aconsegueix quan darrera hi ha gent amb una sensibilitat especial que és capaç de plasmar detalls tant personals.

 

Ens encanta el vostre projecte i no dubteu que el recomanarem! Moltes gràcies!!!

ENCARREGA O

SOL·LICITA INFORMACIÓ

bottom of page