Scrapbooking

Àlbums únics per a guardar les fotos més rellevants de la boda i les dedicatòries dels convidats i les convidades. Són llibres plens d'amor i personalitzats amb l'estil de cada casament.

Llibre per guardar els records que envolten el naixement d'una critura. Espai per fotos, recordatoris, pàgina de dia, hora, pes i alçada,... I tot allò que és únic: el primer banys,...

Àlbum per recolectar tots els records dels 9 mesos d'embaràs i la preparació de l'arribada del nou o nova membre de la família: ecografies, fotos panxa, revisions,... 

Àlbums Comunió

Llibre per guardar els records del dia de la primera comunió dels més petits di petites de la família. Espai per fotos, llibre de firmes, racons per a guardar records, etc.

Àlbums que es creen a partir d'una selecció de 15 fotos que nosaltres ens encarreguem d'imprimir per tu! D'aquesta manera elaborem un llibre acord amb la temàtica i estil de les imatges.

Calendaris anuals fets a mà idelas per a fer un regal personalitzat. Ens adatpem a tot tipus d'estil. Es poden marcar dates assenyalades.

Primers Records

Ben aviat us presentarem la nostra secció d'àlbums prsonalitzats pels primers records dels més petits i petites de la casa.

El primer Nadal, el primer estiu, el primer aniversari,...

4 Racons

 

Negoci familiar on-line gestionat amb carinyo des de la ciutat de Barcelona.

Qui som?

  • facebook_64.png
  • google_64.png
  • instagram_64.png
  • twitter_64.png
  • pinterest_64.png

Pagaments

 

Actualment a través de

Tranferèncica Bancària.

Ben aviat també per 

Paypal i targeta de crèdit/dèbit

 ©Copyright 2021 by 4 Racons. Tots els drets reservats.