top of page

 Qui som i Què és 4 Racons!

ORIGENS   Nascuda l'any 2013 4 Racons és una petita gran empresa de 4 dones especialitzades en la creació de  Regals Personalitzats i la dinamització de Tallers Creatius.

QUI SOM   (d'esquerra a dreta)

La Gemma, l'Àngels, la Núria i la Mariona. Tot i que inicialment ens unien tan sols vincles familiars des de l'any 2013 fins a l'actualitat gestionem de manera conjunta, amb molta alegria i il·lusió, el nostre propi projecte empresarial creatiu.

ON ANEM | FILOSOFIA   El nostre gran somni és que dia a dia aquest projecte creatiu vagi creixent per poder contribuir cada vegada més a proporcionar temps, serveis i productes de qualitat i personalitzats.

 

QUÈ T'OFERIM   El nostre suport per tractar com cal els moments importants de la vida de les persones que estimes i de la teva pròpia, ja sigui a través de la nostra proposta de tallers creatius o de regals personalitzats.

COM TREBALLEM Dediquem a cada encàrrec i taller tot el temps i l'atenció que requereix. Oferim un tracte molt directe, familiar i professional. Com funciona

ON ESTEM Gestionem aquesta e-comerç des de la nostra estimada ciutat de Barcelona.

CONTACTA AMB NOSALTRES AQUÍ

Al PUNT AVUI parlen de la nostra tasca de foment del reciclatge a través de la nostra oferta de tallers originals i creatius.

Sortim a l'emissió a l'edició de "Fes-t'ho tu mateix"  del programa SOM TERRA! 

bottom of page