top of page
Top Ventes

El nostre Top Ventes

Cartells amb Nom

Cartells personalitzats de conglomerat de fusta per les portes d'armaris o habitacions dels més petits i petites de la casa. Mida aproximada 20 cm d'amplada.

35€

Àlbum de Naixement

Àlbum per guardar els records del primer any de vida del nadó: les primeres fotos amb família, el primer bany,... Es pot triar el contingut de les pàgines. Acabat en espiral. Medeix 30cm d'amplada per 25cm d'alçada. 10 planes interiors.

85€

Manta d'Activitats Infantils

Manta de jocs pel terra personalitzada amb el nom de la nena o nen i la temàtica de les teles. Molt pràctica des dels primers mesos de vida del nadó, promociona un espai de jocs de moviment lliure. Mida aproximada 1 mertre per 1 metre.

110€ | Pack Manta + Bossa 140€

Àlbum Embaràs

Àlbum per guardar els records del procés d'embaràs: ecografies, llista de possibles noms, l'arribada i la preparació, les primeres fotos amb família,... Es pot triar el contingut de les pàgines. Acabat en llom. Medeix 30cm d'amplada per 25cm d'alçada. 10 planes interiors.

100€

Inicials i noms

Les lletres i cartells scrap són un element decoratiu preciós per una habitació infantil, per a portes d'armaris i habitacions o per algun bonic racó de la casa. Les lletres poden ser de cartró o conglomerat de fusta i hi ha varies mides a triar (10cm, 20cm, personalitzat).

Preu Inicials (20cm) 30€ ​| Preu Noms (10cm - 4 lletres) 55€

Mantes i Cobrellits de cuna

Les mantes i coixins de patchwork són un regal molt especial i pràctic i es converteixen en un record per a tota la vida!

 

Cada element és únic i exclusiu i pot portar tants detalls com es vulgui: nom del nen/a, motius brodats, etc. Es personalitza també en estil, colors i temàtiques de les teles. Donada la seva varietat de complexitat és un regal que s'adapta a diferents pressuposts.

de 110€ a 195€ | Pack Manta + Coixí a partir de 140€

Caixa dels Tresors

Són caixes 100% personalitzables en decoració que inclouen el nom del nen o nena.

 

En un inici serviran per guardar bolquers, robeta o articles necessaris pel dia a dia. Quan ja siguin una mica més gran podran guardar dins les seves joguines i tresors!

 

La caixeta medeix 30cm*20cm i té una profunditat de 14cm. 

50€

Marcs HomeDecor

Marcs de diferents mides amb reixa de galliner per poder penjar fotos, arracades, records, etc.

Es personalitzen amb text com noms o frases i es posar penjats en partes o estanteries.

a partir de 40€

Please reload

Si necessites inspiració per a pensar en la personalització

d'un regal especial i únic visita al blog,

trobaràs molts exemples de regals originals i personalitzats

idees de regal
bottom of page