top of page

REGALS PER A MESTRES!

 

Arriba el final de curs i totes i tots ens agrada poder fer un detall per agraïr tot el temps que els mestres han dedicat als nostres fills i filles. Aquí us deixem una mostra amb preus orientatius per a què pogueu fer un regal ben original!

MARCS HOMEDECOR

Els marcs amb reixa de galliner són un regal molt original i útil! Es pot regalar amb una foto del grup de nens i nenes de la classe! Després el podran utilitzar per penjar les seves notes, arracades, fotos, etc. 

Es pot personalitzar amb el nom del professor/a, els noms dels alumnes o amb alguna frase a la vostra elecció!

Preu: 40€

ÀLBUMS ESCOLARS

Els àlbums escolars estan pensats perquè cada alumne tingui un espai per deixar una dedictaròria al/la mestre/a. Es poden adaptar al pressupost, a partir de 50€ en funció del nivell de decoració i acabat que es vulgui (llom o espiral). Contacteu amb nosaltres i explique-nos quina és la vostra idea! El nom del professor/a o anirà escrit amb lletres de fusta.

Preu: a partir de 50€

LLAUNES PERSONALITZADES

El reciclatge de llaunes està de moda! I que millor que regalar una llauna XL en format de llum o homedecor o una llauna estandar doble per penjar amb les temàtiques que més agradin alprofessor/a. Es poden personalitzar també amb un text o imatge!

 

Preu: a partir de 40€ 

INICIALS

La inicial del nom del professor/a personalitzada amb les temàtiques i colors que més li agradin. Lletres de 20cm d'alçada. Per la part del darrera anirà decorada amb un paper claret perquè cada nen de la classe pugui fer una petita firma o per escriure una dedicatòria!

Preu: 30€

CALENDARI ESCOLAR

Els calendaris escolars són molt útils pel professorat. Es poden personalitzar amb les temàtiques, colors i detalls que es vulgui i són un regal pràctic que podran tenir a l’aula.

Medeixen 15cm*15cm i s’inicien al setembre de 2017 fins agost del 2018 per tal de que durant el curs vinent tinguin un record dels alumnes i pares i mares de l’any anterior.

 

Preu 55€

Informació d'interès:

 

Tots els articles són personalitzables.

Ens adaptem al vostre pressupost.

Via correu s'acabaran de concretar el mètode i data d'entrega.

Sabem que la gestió dels regals pels mestres és complicada, comptareu amb tot el nostre suport i us facilitarem la feina!

Pagament per transferència bancària.

Per més informació o per realitzar un encàrrec contacte amb nosaltres per correu a 4racons@gmail.com o

bottom of page